Thursday, Dec 18th

Zadnje ažuriranje12:06:11 AM GMT

Ovdje se nalazite: Vijesti

Kotor Varoš Vijesti

Humanitarna akcija Almedini Omerovic za transplataciju bubrega

  • PDF

Zdrav covjek ima stotinu zelja, a bolestan samo jednu. Tako i nasa mlada Almedina potajno se nada da ce izlijeciti bolest koju vuce od djetinjstva. Mi pozivamo sve humaniste da nam se pridruze u Humanitarnoj akciji, prikupljanja novcanih sredstava, Almedini Omerovic, kojoj je neophodna transplatacija bubrega i trajno rjesenje njene bolesti.

Fekalne bakterije u pitkoj vodi

  • PDF

Na šest izvorišta u Kotor Varošu su pronadjen fekalne bakterije, ali vlasti nisu poduzele nista da se problem rijesi, tako da  mnogi stanovnici piju takvu vodu.

U Vrbanjcima tuca sa palicama

  • PDF

Aleksandar (25) i Dejan Petrušić (28) iz Maslovara uhapšeni su zbog sumnje da su u nedjelju uveče u Vrbanjcima, bejzbol palicama, brutalno pretukli pet osoba.

Kotor Varos na HRT

  • PDF

Emisija "Pogled preko granice", koja se emituje na Hrvatskoj Radio Televiziji, napravila je dvije reportaze iz Kotor Varosa.

Bošnjački učenici u Vrbanjcima neće poceti drugo polugodiste

  • PDF

Učenici Bošnjaci koji pohađaju osnovnu školu u Vrbanjcima neće ni sutra, kada počinje drugo pologodište, krenuti u školu, jer su njihovi roditelji bezuspješno tražili da se uvede nacionalna grupa predmeta, na što po zakonima i Ustavu RS-a imaju pravo.