Friday, Nov 15th

Zadnje ažuriranje11:20:39 AM GMT

Ovdje se nalazite: Vijesti Posvete

Preminuo Amir Hadziselimovic Haber

  • PDF

Javljamo tuznu vijest, da je u svom novom domu u Zagrebu, iznenadnom smrcu preminuo Amir Hadziselimovic. Bio je zaljubljen u sport, i uvjek je nam je donosio najnovije vijesti iz svijeta sporta, pa je stekao nadimak Haber, po kom ga svi i poznaju. Neka je vjecni rahmet njegovoj cistoj dusi, a najblizoj rodbini i prijateljima iskrene upute sucuti.

Preminuo Nijaz Kljajic

  • PDF

Javljamo tuznu vijest, da je 9. januara 2011, jos jedan kotorvarosanin nasao svoj vjecni mir. Nas prijatelj i sugradjanin Kljajic Nijaz, preminuo je nakon teske bolesti. Iskrene upute saucesca zelimo rodbini kao i ozaloscenim prijateljima i poznanicima.

Preminuo Muhamed Fific

  • PDF

Javljamo tuznu vijest, da nas je jos jedan kotorvarosanin napustio. Jucer je u St.Louisu, nakon teske bolesti preminuo nas sugradjanin Muhamed Fific, ili bolje poznatiji kao Kamera. Iskrene upute saucesca zelimo supruzi Mariji, sinovima Zlatanu i Damiru, kao i ostaloj rodbini i prijateljima.

Kerim ispracen poslednji put

  • PDF

 

Zivio je uz pjesmu i muziku, a hladni vjetar mecave je odnio njegove tonove u neki drugi svijet. Danas je u St.Louisu ukupan nas sugradjanin Kerim Kurbegovic, uz prisustvo 250 onih koji su se uspjeli probiti, da po hladnoj decembarskoj mecavi, isprate svog prijatelja poslednji put. Bez obzira sto njega vise nema, nejgova pjesma ce i dalje da zivi.