Wednesday, Apr 24th

Zadnje ažuriranje02:32:09 AM GMT

Ovdje se nalazite: Vijesti Crna Hronika

Zena iz Hrvacana pronadjena u Vrbasu

  • PDF

Žena koja je pronađena u rijeci Vrbas, u mjestu Surjan, opština Mrkonjić Grad, je Mirjana Radukić (48) iz Hrvaćana, sa prebivalištem u Sloveniji. Ona je sa jos jednim licem nastradala u saobracajnoj nesreci, gdje se za drugim licem jos traga.

Radukićeva je identifikovana danas, a dežurni tužilac banjalučkog Okružnog tužilaštva naložio je da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere radi rasvjetljavanja svih okolnosti saobraćajne nesreće, saopšteno je iz tužilaštva.

Prema izjavi lica koje je obavilo identifikaciju Radukićeve, u vozilu "škoda" pored nastradale nalazio se i Momir Radukić (53) iz Aginog sela kod Banjaluke, sa prebivalištem u Sloveniji.

Za Momirom Radukićem, MUP RS je raspisalo objavu o nestalom licu.

U toku je intenzivna potraga ronilaca Specijalne jedinice policije MUP Republike Srpske u koritu rijeke Vrbas za dva lica Momirom Radukićem iz Slovenije i Mladenom Inđićem iz Bijeljine, ističu iz banjalučkog Okružnog tužilaštva.

(SRNA)

U Vrbanjcima tuca sa palicama

  • PDF

Aleksandar (25) i Dejan Petrušić (28) iz Maslovara uhapšeni su zbog sumnje da su u nedjelju uveče u Vrbanjcima, bejzbol palicama, brutalno pretukli pet osoba.

Kotorvaroski drvosjeca ubijen u Pozegi

  • PDF

Rade Tubić (49), državljanin BiH, usmrćen je kraj sela Godovik kod Požege u zasjedi koju mu je namjestila bivša ljubavnica Draga Nedeljković, a ubistvo izvrsio Milun Milić (47).

Tragicna nesreca u Slatini

  • PDF

KOTOR VAROŠ - Pješak Mirko Ružičić (60) iz Kotor Varoša je poginuo, a više osoba zadobilo je teške povrede u nedjelju uveče u nesreći na magistralnom putu kod naselja Slatina.

Hrustan Botic optuzen za krivotvorenje novca

  • PDF

Tužilac Odjela III Tužilaštva BiH podigao je optužnicu protiv Hrustana Botića (1983.) iz Kotor Varoša, ranije osuđivanog, državljanina BiH, koji se tereti za krivotvorenje novca.