Tuesday, Apr 23rd

Zadnje ažuriranje02:32:09 AM GMT

Ovdje se nalazite: Vijesti Intervju

Adis Hasakovic o protestima u BiH

  • PDF

Naš kotorvarošanin koji trenutno radi u Sarajevu kao stručnjak za strateško komuniciranje i PR, dao je intervju televizijskoj kuci Al Jazeera, pricajuci o protestima koji su zahvatili BiH.

Kotorvaroski Vojni Pilot

  • PDF

Predstavljamo vam Sakiba Fifica, vojnog pilota bivse JNA i instruktora koji je obucavao vrhunske letace u Srbiji. Legendarni pilot lovačke avijacije, sada u penziji, lovi smuđeve, šarane i ostale ribe na Dunavskom keju u Zemunu.

Kotorvarosani u dresu Milana

  • PDF

Braća Andrej (17) i Mihael Modić (15) žive fudbalsku bajku u Milanu, gdje su se izborili za mjesto u jednom od najtrofejnijih klubova u Evropi. Mladići iz Kotor Varoša sjajnim igrama na turnirima zapali su za oko skautima "rosonera", koji su ih prije tri godine odveli u Milan i u njima vide blistavu budućnost kluba.

Dzerard Selman o svom zivotu u emisiji Privatno

  • PDF

Dzerard Selman, u emisiji Privatno, prica o lovu, svom novom poslu i kuci u kojoj zivi.

Adis Hasakovic Intervju za poslovni portal ekapija.ba

  • PDF

Adis Hasaković, vlasnik Media Content Managementa i bh. stručnjak za strateško komuniciranje i PR, kaže da se uvijek vodio idejom da su novi, teži i kompleksniji izazovi, zapravo motiv koji ga pokreće dalje.

Ponuditi originalno i novo, ali i bolje rješenje njegov je imperativ. Tako za njega nova vrijednost, koju svojim angažmanom donosi svojim klijentima, predstavlja snažan pokretač u dosezanju još neostvarenih želja, priča nam ovaj diplomirani žurnalista koji je je već odavno zaplovio u vode odnosa sa javnošću i marketinga.