Monday, Dec 16th

Zadnje ažuriranje05:30:02 AM GMT

Ovdje se nalazite: Vijesti Intervju

Kotorvaroski Vojni Pilot

  • PDF

Predstavljamo vam Sakiba Fifica, vojnog pilota bivse JNA i instruktora koji je obucavao vrhunske letace u Srbiji. Legendarni pilot lovačke avijacije, sada u penziji, lovi smuđeve, šarane i ostale ribe na Dunavskom keju u Zemunu.

Dzerard Selman o svom zivotu u emisiji Privatno

  • PDF

Dzerard Selman, u emisiji Privatno, prica o lovu, svom novom poslu i kuci u kojoj zivi.

Adis Hasakovic Intervju za poslovni portal ekapija.ba

  • PDF

Adis Hasaković, vlasnik Media Content Managementa i bh. stručnjak za strateško komuniciranje i PR, kaže da se uvijek vodio idejom da su novi, teži i kompleksniji izazovi, zapravo motiv koji ga pokreće dalje.

Ponuditi originalno i novo, ali i bolje rješenje njegov je imperativ. Tako za njega nova vrijednost, koju svojim angažmanom donosi svojim klijentima, predstavlja snažan pokretač u dosezanju još neostvarenih želja, priča nam ovaj diplomirani žurnalista koji je je već odavno zaplovio u vode odnosa sa javnošću i marketinga.

Miroslav Tesic Intervju

  • PDF

Business news magazin intervju Miroslava T.

balkans.com: Svjetski i evropski patent, odlični praktični rezultati i jedinstvena tehnologija su prednosti Vjetro turbine koje je vaša kompanija počela da proizvodi. Recite nam kako je to sve počelo i kako ste došli na ovu ideju?

Viktor Grgic Intervju

  • PDF

Image One

Moju braću Zdravka i Ivu ubio je Goran Marković, zvani Markan, u Kotor Varošu 6. jula 1992. godine, tvrdi u ispovijesti za "Nezavisne" Viktor Grgić, predratni ugledni građanin Kotor Varoša, danas izbjeglica u Rijeci.

 

Grgić je preživio strijeljanje i stravične torture od strane takozvanih Srpskih odbrambenih snaga (SOS), koje su bile podređene Stojanu Župljaninu, ratnom načelniku Centra javne bezbjednosti Banjaluka, koji u pritvoru Haškog tribunala čeka presudu po optužnici za ratne zločine.