Wednesday, Mar 20th

Zadnje ažuriranje02:32:09 AM GMT

Ovdje se nalazite: Vijesti Sport Fudbalski veterani KV ugostili kolege iz Apatina

Fudbalski veterani KV ugostili kolege iz Apatina

  • PDF

Fudbalski veterani Kotor Varoša i Apatina odigrali su prijateljsku utakmicu kojom su obilježili drugu godinu prijateljskih odnosa i nastavak odlične saradnje.

Iako je rezultat bio u drugom planu domaćini su trijumfovali 8:5, a nakon utakmice je upriličeno tradicionalno druženje.

Predstavnik fudbalskih veterana iz Apatina Slavko Jerković istakao je da ova saradnja polako prerasta u tradiciju.

- Kotorvarošani su naši istinski prijatelji i nakon utakmice u Apatinu, koju smo odigrali početkom godine, odigran je I revanš susret. Pohvalio bih gostoprimstvo domaćina i najavio novi prijateljski meč na našem terenu - rekao je Jerković.

Kotorvaroški fudbalski veterani su na ovaj način zaokružili uspješnu kalendarsku godinu, jer su nakon odličnih nastupa na turnirima u Kranju i Staroj Pazovi ugostili veterane iz Apatina, ali i brojne prijatelje kojima su se zahvalili na podršci.

- Naša druženja postaju prepoznatljiva i osnovni cilj je da pošaljemo poruku svima da se bave rekreacijom koja vodi do zdravog života - naglasio je kapiten kotorvaroških fudbalskih veterana Aleksa Vučanović.

Nakon utakmice predstavnici obe ekipe su razmjenili prigodne poklone, a domaćin se pobrinuo da prijateljima koji podržavaju rad Udruženja fudbalskih veterana uruči komplete sportske opreme.

U februaru naredne godine Kotorvarošani će učestvovati na vrlo jakom turniru u Murskoj Soboti u Sloveniji, a u aprilu će biti domaćini veteranima novosadske Vojvodine.

(Blic)