Wednesday, Mar 20th

Zadnje ažuriranje02:32:09 AM GMT

Ovdje se nalazite: Vijesti Crna Hronika U Vrbanjcima tuca sa palicama

U Vrbanjcima tuca sa palicama

  • PDF

Aleksandar (25) i Dejan Petrušić (28) iz Maslovara uhapšeni su zbog sumnje da su u nedjelju uveče u Vrbanjcima, bejzbol palicama, brutalno pretukli pet osoba.

Tom prilikom teške povrede zadobili su Danijel Vasiljević, Gospana Đekanović, Nemanja Narić, Brane Narić i Rade Narić, svi iz Kotor Varoša.

Policiji je u nedjelju oko 18.30 časova prijavljeno da je došlo do tuče ispred kafića "Il padrino" i u dvorištu kuće porodice Narić u Vrbanjcima.

- Dolaskom do pomenutog kafića policija je utvrdila da su rođaci Aleksandar i Dejan Petrušić bejzbol palicama pretukli pet osoba. Povrijeđeni su prevezeni u Dom zdravlja u Kotor Varošu, a poslije ukazane ljekarske pomoći četvoro je prevezeno na dalje liječenje u Klinički centar Banjaluka.

Brane Narić je ispričao da su napadači prvo u kafiću brutalno pretukli Vasiljevića, a potom su došli u njegovo dvorište i napali ostale.

- Ne znam zbog čega su pretukli Vasiljevića. Udarali su ga palicama i oborili na zemlju. Potom su ga vukli po putu i udarali nogama po cijelom tijelu. Nemanja je pokušao da ga odbrani, ali su oni krenuli na njega i počeli da ga tuku - rekao je Narić.

Prema njegovim riječima, Nemanja je tada pobjegao u dvorište kuće koja se nalazi u blizini kafića, a napadači su došli za njim.

- Nakon toga izašao sam ispred kuće da vidim šta se dešava i jedan od njih me je odmah udario šakom u glavu, a drugi bejzbol palicom preko leđa. Zatim su i mog oca Radu takođe počeli da udaraju palicom po tijelu. Sestra je pokušala da ih spriječi da nas ne udaraju, ali oni nisu prestajali, već su i nju udarili palicom po glavi - istakao je Brane Narić.

(Glas Srpske)