Wednesday, Mar 20th

Zadnje ažuriranje02:32:09 AM GMT

Ovdje se nalazite: Vijesti Crna Hronika Kotorvaroski drvosjeca ubijen u Pozegi

Kotorvaroski drvosjeca ubijen u Pozegi

  • PDF

Rade Tubić (49), državljanin BiH, usmrćen je kraj sela Godovik kod Požege u zasjedi koju mu je namjestila bivša ljubavnica Draga Nedeljković, a ubistvo izvrsio Milun Milić (47).

Drvosječa iz Kotor Varoša, koji je u požeški kraj došao kao nadničar, ubijen je 10. oktobra na šumskom putu u Godoviku. Prema tvrdnjava policije njega je, udarajući tvrdim predmetom po glavi i tijelu, ubio Milun Milić, a potom tijelo polio benzinom i spalio.

 

Tubićev nestanak prijavljen je prošlog petka, dan kasnije pronađeno je njegovo tijelo, dok su Milić i Nedeljkovićeva uhapšeni u nedjelju.

Tubić je bio u vezi sa D.N, koja je htjela da raskine, a on se nije mirio sa tim, bio je zaljubljen, što ga je izgleda koštalo života, je trenutni motiv koji policija pokusava da utvrdi.

Sumnja se da je Nedeljkovićeva, da bi se otarasila bivšeg ljubavnika angažovala Milića. Pozvala je Tubića i zakazala mu sastanak u šumi. Drvosječa je došao na mjesto susreta, ne sluteći šta ga čeka.

Poluugljenisani leš, koji su rastgle životinje, pronašli su mještani Govodika.

Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Užicu juče je odredio pritvor za Miluna Milića zbog teškog ubistva. Ista mjera određena je Dragi Nedeljković, koja se tereti za podstrekivanje. U Svačkovcima Milić je poznat kao čovjek prijeke naravi. Bio je i osuđivan zbog krađa i tuča.

Policija tek treba da utvrdi da li je 10. oktobra i Nedeljkovićeva bila u šumi u kojoj je Milić ubio Tubića, šta je stvarni motiv ovog monstruoznog čina (novac, veza sa Nedeljkovićevom ili nešto treće), a nije pronađen ni predmet kojim je Tubić usmrćen.

(Blic)