Tuesday, Dec 10th

Zadnje ažuriranje11:20:39 AM GMT

Ovdje se nalazite: Vijesti Sport Veterani Borca i Mladosti odigrali revijalnu utakmicu

Veterani Borca i Mladosti odigrali revijalnu utakmicu

  • PDF

Veterani Borca BL i Mladosti KV odigrali su revijalnu utakmicu u okviru humanitarnog turnira u malom fudbalu, koji je odrzan povodom prikupljanje novcanih sredstava za liječenje 23-godišnjeg Nevena Teinovića, koji je stradao u teškoj saobraćajnoj nesreći.

U kotorvaroškoj sportskoj dvorani je održan humanitarni turnir u malom fudbalu, koji je okupio 36 ekipa iz Banjaluke, Čelinca i Kotor Varoša. Sav prihod od uplata i prodatih ulaznica namijenjen je za liječenje 23-godišnjeg Nevena Teinovića, koji je stradao u teškoj saobraćajnoj nesreći.

U revijalnom dijelu programa veterani Borca i Mladosti su pokazali uzorno fudbalsko znanje, a slavili su Banjalučani sa 3:2. Borčevce su predvodili članovi generacije koja je osvojila Kup Maršala Tita. Na turniru u futsalu prvo mjesto je je pripalo ekipi Milež, drugi su bili momci iz Kvimpeksa, dok je trećeplasirani sastav Građusa. Pobjedničke ekipe su nagrađene peharima, a u svečanom dijelu programa Nevenovi prijatelji su uručili prigodne poklone veteranima Borca i Mladosti, dok je kapiten Borca Damir Špica uručio dres ovog kluba Nevenovom bratu Nenadu.

MLADOST 2

BORAC  3

Strijelci: 1:0 D. Varošić u 5, 1:1 B. Kovačević u 7, 1:2 Stanivuković u 11, 2:2 D. Varošić u 16, 2:3 Stanivuković u 18. minutu.

Dvorana: Sportska u Kotor Varošu.

Gledalaca: 400.

Sudija: Almedin Duraković (Kotor Varoš).

MLADOST (veterani): Pejaković, Jurić, Serdar, D. Varošić, Žutić, Petrović, Vuković, D. Varošić, Vučanović, Novaković, Hibić, Teinović. Treneri: Duško Maksimović i Duško Lalović.

BORAC (veterani): Karalić, Malbašić, V. Kovačević, B. Kovačević, Špica, Đukić, Vranješ, Benić, Stanivuković. Treneri: Dragan Marjanović i Nenad Gavrilović.